Fitness Győr Nyomtatás E-mail

Fitness Győrben, a profi fitness edzés minden feltételét megtalálja nálunk!

Fitnesz szakemberek:

A fittség elérésében a személyi edzőnek is nagy szerepe van, aki egy általánosan képzett fitnesz szakember, egyénre szabott edzés- és életmódprogramot tud kialakítani úgy, hogy az egyén adottságait, egészségi állapotát, fitnesz céljait maximálisan szem előtt tartja. Győri fitness termünkben a személyi edző legfontosabb feladata a rendszeres fitnesz edzéssel megalapozható betegségmegelőzés. 
Edzőinket a +36 20 594 8773-as számon érhetitek el. 

A fitnesz stúdióban zajló munka
nem csupán edzésvezetés, edzéstervezés, hanem pedagógiai és pszichológiai tevékenység is, a világon mindenütt, így a jó győri fitness-klubokban is. A siker szempontjából elengedhetetlen a vendégek tudatosságra való nevelése. Az ember aki megérti, hogy a sport, az edzés hogyan hat az egész életére, egészen másképp viszonyul a mozgáshoz, mint az, aki csupán divatból vagy a környezete unszolására jár el konditerembe, vagy aerobik edzésekre.

A szemléletformálás, az oktatás és a nevelés alapvetően edzői feladat. Ezért egy professzionálisan menedzselt fitnesz stúdióban, mint amilyen a Rezidencia Spa győri fitness stúdiója is, a munkatársak kellő tudatossággal végzik a pedagógiai feladatokat is. Azok a vendégek, akik az edzőkkel folytatott beszélgetések és az edzések során úgy érzik hogy új szemléletet kaptak, kinyílt előttük a világ, megértettek olyan dolgokat, amelyeket korábban nem ismertek a fitness győri világában. Tudatosabbakká váltak, nagyobb ragaszkodással rendelkeznek, mint a futószalag szolgáltatást megtapasztaltak. A tudatossá vált vendég természetes módon válik elkötelezetté a sport és egészséges életvitel, a fitness győri űzése mellett, és amellett a csapat mellett, akiktől mindezt megtanulta.

A korszerű edzőtermi eszközpark, az aerobik termek felszereltsége, a fitnesz berendezések rendszeres karbantartása ugyancsak fontos követelmény a győri fitness-életben. A kiváló zeneminőség az aerobik és kondi termekben, az esztétikus környezet, a képzett és motivált edző team, a változatos órarend, és egyéb járulékos szolgáltatások alapvetően befolyásolják a vendégek közérzetét és a fitness győri világában létfontosságúak a vendégmegtartás szempontjából.

Nyugdíjasok bevonása a fitnesz programokba:
Az "igazi" klubokba egyre erősebb a törekvés és nagyon sikeres elképzelés a nyugdíjasok bevonása a győri fitness programokba, ezen keresztül az egészséges életmód és a testmozgás örömeibe. A lehetőségeknek ezen a területen se szeri se száma. Csak az alkotói fantáziánk szab neki határokat. Ennek óriási lehetőséget biztosítana a klubhelység megfelelő szinten való kezelése, gyakorlatilag kulcspontja a sikeres üzemeltetésnek. Az aerobik és fitness győriek egészségére ható jelentőségét nem kell külön kiemelni, viszont, hangsúlyozni kell azt, hogy az idősödő társadalom nem tesz eleget az egészsége megóvása érdekében.Az öregedési folyamatokat lassítani lehet, amennyiben az egyének kívánnak is tenni életminőségük fenntartása érdekében, pl. a fitness győri lehetőségeinek kihasználásával. A nemzetközi kutatási adatok evidenciákat szolgáltatnak arra vonatkozóan, hogy az idősebb korban elkezdett testmozgás és fizikai aktivitás képes az öregedési folyamatokat lassítani, a munkaképességet fenntartani és az egészségben eltöltött életévek számát növelni.

A piaci igények óriási mértékben növekednek, fizetőképes győri fitness keresletet pedig a társadalomnak az a rétege alkotja, akik nehezebb gazdasági és pénzügyi körülmények között is áldozni fognak a testi és lelki közérzetük megóvása és javítása érdekében.

A fitnesz életmód részei:

káros szenvedélybetegségek kerülése, 
egészséges táplálkozás, 
rendszeres testmozgás, 
az ideális testsúly megőrzése, 
lazítás, a stressz leküzdése, 
rendszeres szűrő-vizsgálatokon való megjelenés, 
a lelki egyensúly és béke felfedezése.

 

Letölthető anyagok

Események

<<  December 2018  >>
 Hé  Ke  Sz  Cs  Pé  Sz  Va 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Hírlevél

Fitness Győr

Fitness Győrben!
Testet-lelket megújító fitness-lehetőségekkel állunk győri és Győr környéki vendégeink rendelkezésére!

Konditerem Győr

Konditerem Győrben!
Professzionális győri konditermünkben tapasztalt szakemberek felügyelete mellett edzhetsz!

Edzőterem Győr

Edzőterem Győrben!
Az egyik legnagyobb és legszínvonalasabb edzőterem várja Önöket nálunk Győrben!